Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 21 March 2012

ayam penyet....nyet....nyet....

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara

Aku kan sblm mai dok shah alam ni tak kenai pun ayam penyet tu apa dia....sungguh kesian dgn diri sendiri!ahakss....aku start mkn ayam penyet bila tak tahan godaan tgok cikpuan kakikusukaberjalan dok tayang ayam penyet dlm blog dia, nampak sedap gila....maka kuasa paksaan harus dikenakan pd en.khai, ajak dia p cari jugak2 ayam penyet, anak cacing dlm perut bini dia ni mgidam sgt nak mkn! Ayam penyet AP kat seksyen 7 jadi pilihan, tu pun sbb masa p i-city lalu nampak ada kedai ayam penyet.

1st time try.....mak oiiii mmg bagai di kata, sungguh enak n sedap sekali! wlpun sambil makan sambil tahan hingus meleleh, apa ada hal janji tekak jin aku berselera....tak sedaq dah dpt selsema pun ada hati nak minta extra sambal kan....tp sian aku dpt laki pelik, dia leh nganga ja tgok aku mkn sorg2, siap mengutuk aku lg tu kata aku pelik mkn nasi tadak kuah, ehh2 sapa yg pelik sebenaqnya ni? mmg ucap tahniah la kat tuan empunya resepi ayam penyet ni sbb berjaya buka selera aku mkn tempe n toqoa....apa tatau toqoa tu apa??tatau sudah, nama hg bedah! muahahaha......

Start dr situ la aku mcm ketagihan ganja **tah2 mmg ada ganja pa** sbb ketagihan tu adlh sgt luaq besa, kalu seminggu tak pekena ayam penyet, aku leh dpt parkinson tahap kronik.....wakakaka....tp lani dah ada peberet aku, semestinya ayam penyet wong solo la, mmg AP tak blh celen wong solo punya.....tp agak2 la dkt umh aku mana nak adanya wong solo, AP bagai ni kan....ada kedai ayam penyet hat besa2 ja tp lantakkkkk janji nama dia ayam penyet aku belasaj ja, kira apa kan....






 ahad baru ni aku jln2 kat kl, p sogo n singgah chowkit cari buah....mcm besa en.khai singgah solat kat masjid kg baru, mcm besa gak bini dia wajib cari wong solo kalu p kg baru

muka puas dpt memenyet....nyet...nyet


Ni aku dok pikiaq ni.....nti dah pindah blk dok sp celah mana la aku nak cari ayam penyet lg...sedih, sungguh aku sedih....oohh wong solo sungguh aku akan merinduimu....sob...sob....

2 comments:

Mimy Hamid said...

sambal ayam penyet pedasss giler wooo

Ina Khairina said...

mmg pedas...kalu mkn tak meleleh air hidung mmg x sah kan...hehe...tp pedas2 tu la yg sedap n puas mkn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...