Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 14 March 2012

MEE GORENG SOTONG POWER

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara

Baru2 ni aku goda en.khai ajak dia p pekena mee goreng sotong power kat seksyen 2 shah alam....dlm tak larat pas blk keja, gagah la org tua tu bwk bini montel dia ni, ekekeke.....sebenaqnya aku dah lama tau pasai mee goreng sotong hat sedap ni sbb selalu ja kami p mkn kat seksyen 2 tu tp tak tergerak lak hati nak try, selalu dok mkn benda lain ja....tp pas baca blog kak neena gojes tu terus tekak jin aku meronta2 nak tau sedap tera mana la mee goreng sotong tu, maka melencong la kami 4 beranak mlm tu p seksyen 2, tak jauh mana pun dr umh aku......


ni gambaq kedai dia (curi kat fb)...sebelah cimb n kfc

Benda yg wajib order kalau mkn kat seksyen 2 sure la abc dia hat sedap tu kan....tp order 1 ja utk ank2 aku (tu pun tak hbs).....aku n en.khai mmg kureng sikit benda2 manih ni...


order abc jam 10pm dlm hujan renyai2....buang tebiat sungguh!


curi2 snap pakai bb sbb malu org tgok

wajib tayang 2 kali sbb sedap







Mmg mee goreng sotong ni tersgt2 la sedap....rasa n rupa lbh kurang mee goreng mamak tp plg best sambai sotong tu....ya ampunnn mmg mantop! pedaih tp terangkat habaq hg.....sotong gedik dia lembut ja, pendek kata cakap byk tak guna la...wajib p try sapa2 yg teringin....pasni aku nak try mee rebus sotong lak, perghh sambil taip sambil lap ayaq lioq oiiii...

Ku akhiri entry ni dgn titisan ayaq lioq.....tup..tap...tup...tap...sruppppppppppp! (adegan yg kurang sopan juga kurang siuman)

**tak leh tahan, mlm ni nak paksa en.khai mai sini lg**

3 comments:

Shu Shinju said...

KAT PADANG KOTA SINI PON ADE GAK MEE SOTONG SEDAP... TAPI, SERVICE CAM TUTTTT... MENTANG2 LA SEDAP... NAK BELAGAK...PUIIII.,.

Ina Khairina said...

ya ka shu?nti blh la p try....bab servis mcm tuttt tu yg malas dgaq ni

Pepel BoNda AmaNi said...

xpenah try lagi.....tunggu habis pantang sok...akan ku ajak dedi bawak makan2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...