Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 20 March 2012

sentappppp.......

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara

Smlm kan....en.khai blk qheja bwk berita yg sgt tak best.....comp suh dia dok sini lg sbln, maknanya hjn bln ni tak blh pindah blk sp lg.... uwaaaaaaaaa terus bini dia sentap! sambil seret kaki masuk bilik benam muka kat bantai (tipu).... bila tgok baju2 yg aku packing dlm beg lg la....hentuk2 dinding tanda protes!

Mmg la sbln tu tak lama....tp jgn harap aku nak percaya kat comp dia tu, lama dah depa dok pujuk en.khai suh sambung handle pojek kat USJ nu, mana tau ni semua trick depa ja kan......padahai pojek kat denai alam ni dah hbs pun, gagah dok suh tunggu lg pasai apa oiii??


uwaaaaaa nak blk gak....x kira!!!


En.khai ni paham sgt la perangai bini dia lagu mana....dgn aku mmg tak blh janji, aku akn ungkit sampai blh! haha hudoh sungguh perangai mak budak ni noooo.....

Gamaknya tension sgt kot dok tgok bini muka mcm cencurut, mula la en.khai dok mengayat tak hengat....mcm2 la dia pujuk kan, dia kata ok la sbln je bkn lama pun...dlm masa sbln tu blh p ikea 4 kali lg....wahhh pujuk tak hagak2 kan!


Dia rasa pujukan dia tak berjaya nak wat aku cool, mula pulak suh aku list mana lg tempat2 yg aku nak p dlm tempoh sbln ni....wahhh kemain lg kan! bini pun apa lg bila dgaq laki kata mcm tu kan....bagai bunga disirami air hujan, terus rasa kembang mekar....wahh gitu!

Maka dgn gigihnya si bini me"list"kan  senarai tempat2 idaman.....ada 3 tempat yg si bini berhajat sgt nak p...



BUKIT GAMBANG





A FAMOSA






GOLD COAST MORIB




Proposal tlh pun berjaya di submit....en.khai kata kalu dan blh p semua tp kalu tak dan kena pilih slh 1....ok tadak hal, bini dia bkn la kejam sgt pun....muka ja nampak ganas tp hati sgt baik...**ptuuiiiiiii**......ok kita wait n see kalu bln dpn dok buat tak jadi pindah blk gak, aku berniat nak sambung sentap! bestnya tiap2 bln dia bg aku sentap, tiap kali sentap dpt habuan.....bln lps dpt tepon baru, bln ni dpt holiday.....yeeehaaaaa


sikalang muka suda ada sinyum....






Lagi bertambah senyum si bini bila si laki ajak blk kg jemaat ni.....yebadabedooooo!


**ehh...awat aku pilih semua tempat mandi ja ni?? tah...aku pun tak paham!**

3 comments:

geraugebang said...

comelnya yang kecik tu nangis...
kita suka kat gold coast morib tu...syiokkk

Ina Khairina said...

kak gerau:
dah pnh sampai ke gold coast?best x?

Shu Shinju said...

waaa..bestnye nak gi jenjalan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...