Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 27 March 2012

try cuba test nasi arab

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Kan dah cite masa p ikea baru ni kami laki bini berebut nak pilih tempat mkn utk lunch, last2 nak bg menang dua2 kami setuju singgah mkn nasi arab dulu penuhkan tembolok si bini pehtu penuhkan tembolok si laki lak kat pelita nasi kandaq...

restoran yg menjadi pilihan mem besaq


comel buku menu dia


big boss tgh pilih menu tp bkn dia mkn pun....eksen memilih je lbh



best juga ada tempat main mcm ni....senang mak apak nak melantak dgn aman



suasana dlm restoran.....snap dr kejauhan je ni, aku pilih meja plg hujung sekali sbb tadak org, senang nak snap gambaq mknan org tak nampak....ni pun snap pakai tepon ja, cheq kan malu....haha



quarter chiken mandy....mula2 sampai tu aku terkejut gak....laaa mcm ni je ka rupa dia?sian tgok cabai hijau 3 ketoi tu,muahaha.....ingat dasat sgt la nasi arab ni....tp nasi dia mmg byk la, sib baik aqil mkn byk ritu kalu dak jenuh rasa bersalah la aku nak perabih sorg2.....hampeh je en.khai ni tau, aku ni punya la order chiken mandy sbb ingat dia nak rasa pdhal masa tgok menu tu ayaq lioq dok menitik ja teringin lamb mandy tp dok ingat en.khai tak makan lamb satgi dia tak leh nak rasa lak



chiken kebab sandwich....order yg ni utk en.khai sbb dia tamau mkn nasi tp langsung tak terusik pun



last2 bungkus bwk blk


Ni 1st time aku try nasi arab, teringin gak nak rasa sbb dok dgaq org kata nasi arab ni sedap kemain....tp bg aku rasa dia besa2 ja pun, sedap lg nasi ayam penyet!huahuahua.....kalu nak banding nasi arab n nasi beriani ishar kat sg petani nu, 10 kali aku pilih nasi beriani tu lg...kihkihkih....tatau la kot2 nasi arab kat restoran zam-zam ni mmg x sesedap mcm tempat lain sbb aku tgok org pun tak ramai padahal restoran dia besaq kemain....ikut tekak jugak kot noooo, masing2 tekak tak sama kan....

1 comment:

Mimy Hamid said...

cuba try saba cyberjaya lak..sedap gak menu arab situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...