Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 3 April 2012

bila balik kampung....

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara

Alhamdulillah aku dah selamat sampai shah alam smlm...4hari blk kg mmg tak sempat pun nak buka blog, kalut weh nak kentut pun x dan!muahahaha...


tiap kali blk kg plg sorga bab mkn la....kalu blh mak aku tu nak jamu aku mkn mcm2, sblm blk aku ada request nak mkn gulai nangka....gila punya teringin sbb aku tak pernah jumpa lg gulai nangka sepanjang dok kat shah alam ni




bkn takat gulai nangka ja mak aku buat, siap sembelih ayam kampung lg nak jamu ank menantu dia....sedapppppnya!



kebetulan family en.khai mai umh mak aku tghari tu, mmg langkah kanan la




 sbb tu la aku xcited sgt tiap kali nak blk kg, tau dah mak aku mmg akan masak best2 punya, sebut ja nak mkn apa mmg mak akan tunaikan.....sayang mak ketat2! pasni tadak lg la acara blk kg tiap2 bln sbb hujung bln ni insyaallah aku akan blk menetap terus di sana........ohhhhh tak sabaqnya!!


ni kisah pd hari sabtu kat umh mak aku, nti aku ceqita lak kejadian hari ahad kat umh aku di sg petani, gila punya best weh dpt jumpa kwn2...


***hari ni aku lunch dgn lauk peberet.....gulai kepala ikan, bekalan dr bonda tersayang***




5 comments:

ZalinZalina said...

Pehhhhhh takleh tahan lauk2 kg...tapi kak ina kalau makan nangka nanti asik put put aje..he he..

Mimy Hamid said...

tu dia lauk pauk kg marbeles..kecur ayaq liuq

Shu Shinju said...

sedapnya kak !!!

Ina Khairina said...

k.ina:
nangka angin kan....tp sib baik saya mkn xde apa2

mimy:
lauk kg toksah kata apa la....mmg terbaik kan...

shu:
nti kita berkelah umh k.ina mkn ayam kg lak okeh!

Pepel BoNda AmaNi said...

balik kampung memang terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...