Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 26 April 2012

gedik santai taman tasek-part 1


Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Gedik sgt kan nak buat part2 bagai padahai p tmn tasek ja pun!muahaha....ahad baru ni pas kenyang pekena mee kari ketam kalut ja bdk 2 ketoi ajak p tgok fish, mana lg kalu bkn kat aquarium besaq sebelah wet world n tmn tasek shah alam nu.







ikang kaler pink, i like!

jgn ingat makanan je ada apam polkadot, ikan polkadot pun ada tau!









ikan bilis....**pepandai aku ja**





ikan jaws....**buat pandai lg**



ayooo ini budak talak tatut maaaa.....kalu dok biaq mau dgn dia2 sekali terjun berenang sama naik dgn ikan







Lps puas 3-4 kali ulang round tgok ikan, perut pun dah lapaq blk maka berjalan la 4 branak ni keliling taman tasek sambil berkelah mkn kehepsi, hari ahad jgn tanya la org mcm ulat kat taman tasek tu, budak2 dgn mak pak budak sama naik ramainya, sama naik jugak dgn org yg berniaga kat situ.....byk pulak aku amik gambaq kali ni, ceghita kat tmn tasek tu kita buat part 2 nti.....cemuih dah nak upload gambaq byk2 ni




2 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

OWH TEMPAT Nie nida besa p..zaman muda belia dl..hihih..best sini mcm mcm ikan dok ada...dr ikan kecik sampai ikan besaqq...hihihi

kak lapaq kueh sagu tawaq ^__<

Ina Khairina said...

nida:
tunggu kak gebu blk minggu dpn kita mkn sagu tawaq naaa....haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...