Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 13 April 2012

GOLD COAST WATER PARK

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara

Kali ni aku nak tayang gambaq2 mandi kat water park masa kami dok kat GOLD COAST RESORT....tamau gebang panjang2, kita layan gambaq dah la nooo....tp tak byk mana la gambaq yg aku tepek kat sini, nak tgok byk2 p buka kat fb


harga tiket utk water park....ni harga utk yg tak menginap kat resort, mcm kami cuma bayaq rm15 ja utk aqil




kemain lg aku dok peace2 bagai last2 semput! haha badan dah la tgh tak sihat, demam n batuk lg ada hati nak berendam lama2 dlm ayaq, rasakan.....






dah ropa badak berendam dah mama mu aqif oiii....haha


















Water park dia besa2 je la, tadak la luas mana pun maklom la dok pun tgh2 resort kan.....best lg la kalu kat lost word tambun nu tp dah nama pun bwk budak2 mandi, mmg seronok hbs la depa sampai puas pujuk ajak naik....muka sampai kecut n biru pun dok layan main ayaq lg...nti2 aku ceghita pasai p mkn seafood kat bagan lalang lak.....tungguuuu**bajet ramai sgt la yg tak sabaq nak baca** ptuiiiiii!





7 comments:

-oP_ida- said...

katopf FB..bloq stillmenyala...
if rindu, mailaa ziarah bloq..hihiih
xda apa-apa laa kak, beri ruang untuk diri sendiri...

akak perasan erk,anidaothman ilang dlm fb?? dahsyat sungguh penelitian nih.....

Ina Khairina said...

nida:
mula2 kak tatau gak,kak shitah la yg tanya dia kata buka pesbuk nida dah x dak pehtu kak pun try buka tgok2 mmg xdak....rindu la nak dgaq nida pot pet dlm pesbuk

ZalinZalina said...

Kak ina pun tak sampai lagi tempat ni...cuma nampak kat pelan aje cop husben ada buat landskap kat situ...macam best je ek...

Ina Khairina said...

k.ina:
nak tau best ke x kena p try dulu la,hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

tue dia...dapat berendam sampai semput no...ha rasakan.. *ayat cam dengki dak???* kekekkeke...jangan marah...jumpa hari ahad na...

Ina Khairina said...

bonda:
ayat dengki sgt tu,ekekeke...
x sabaq nak tunggu ahad ni,mesti riuh rendah

Mimy Hamid said...

ina habaq mai..nak pi jejak ni..nak berkubang gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...