Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 12 April 2012

MORIB GOLD COAST RESORT

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Seperti yg dijanjikan masa adegan sentap menyentap ritu, en.khai tlh mengotakan janji2 dia pd aku....syabas meri setey ternyata janjimu bkn la sekadar janji2 pelsu semata....disebabkan kekangan masa n cuti yg terhad maka pasrah lah sang bini bila terpaksa bercuti di tempat yg dkt2 saja, maka wajib la gold coast morib menjadi pilihan hati....

Maka (bopa byk maka daaa) pd tarikh 8/4/12 sampai la kami 4 beranak kat sana, xcited punya pasai koi 12tghari kami dah terpacak kat lobi nak check in wlpun dah tau time check in hanya la koi 3pm, tp don't worry bebeh blh ja nak check in awai kalu ada bilik kosong....disebabkan aku p hari ahad di mana ramai yg dah check out time tu, maka bernasib baik la kami ada byk bilik yg dah kosong....mula2 tu aku request nak bilik mengadap water park tp kena tunggu koi 3pm baru blh kalu nak bilik tu, takpa la aiman tak kisah bilik mengadap mana pun aiman redah ja....



ruang legar lobby





2 single bed, bilik ni je kosong time tu....no hal, katil leh perapat

seb baik tadak astro blh gak aku melayan ABP mlm tu sbb kat morib hujan



nice bathroom.....
dok berangan dgn en.khai nak buat bilik ayaq mcm ni kat umh **berangan tak sudah** en.khai kata nak buat tak mampu, berangan ja yg mampu....haha

jakuzi......i like!





water park di tgh2 resort









my lokong dok berangan apa la gamaknya.....

hai sayang, cak!! hamboiii dia bwk bini mai bercuti dan2 bini panggil sayang noooo....ekekeke

2 ketoi tgh layan wonderpets



pemandangan sekitar resort





Bg aku tempat dia ok la, cantik n menarik.....bilik pun luas n selesa. Kalu nak ikutkan dgn harga yg aku dpt mmg sgt2 berbaloi la, dgaq kata harga besa antara rm290-rm400 smlm bergantung pd jenis bilik n pakej tp nak tau tak aku dpt harga bopa??? Hanya rm150 saja, tanjat tak?haha....so sapa2 yg teringin nak p bercuti kat gold coast resort ni n nak dpt harga murah mcm yg aku dpt leh habaq kat aku....ehh harga rm150 tu termasuk harga tiket masuk waterpark tau utk 2 org dewasa, so kalu tolak harga tiket water park rm70 (rm35 x 2 org) maknanya harga bilik hanya la rm80....hohoho gila murah kan??mana nak dpt bilik siap jakuzi bagai dgn harga tu......

Dah puas berkubang n berendam dlm water park kami naik rest2 kat bilik. Lps solat asaq bergerak ke bagan lalang nak mkn seafood yg org kata sedap n murah tu.....ok la nti aku gebang lak pasai water park n seafood kat bagan lalang tu dlm episod akn dtg....babai!





6 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

ina...cheq nak jugak..harga gitu..rojer cheq na....jeles nie..nak p jugak..nak jugak...nak jugak....bila nak buat port luck nie??

Ina Khairina said...

bonda:
pasai MGCR nti cheq pm kat pesbuk naaa....pasai port luck tu cheq bila2 pun xpa,ahad ni pun ok

::Azura Rahman:: said...

salam perkenalan...

murahnyer rege tu.. nk tau jgk camner nk dpt.. hihihi.. sy suka holiday.. tq..

-oP_ida- said...

hubby kak nikan, muka dia sweet..pandang tak jemu.....(_ _)

bestnya jakuzi tuh,

Mimy Hamid said...

ina ..nak harga gitu gak...bagitau jugak camana ..plss..nk bawa Fayel chotii

Aiman Maran said...

Nak pi jugak. Share la macam mana nak dapat murah meriah package tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...