Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, 16 April 2012

seafood bagan lalang

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Ni ceghita minggu lepas, pas seronok berkubang n berendam kat gold coast morib water park maka perut adalah sgt lapaq.....dah alang2 ada kat banting apa kata kita p pekena seafood kat bagan lalang....tanya kwn2 kedai mana hat plg best sekali ramai yg kata kedai mkn kat padang, maka pencarian pun bermula....jumpa kedai yg dimaksudkan senandung mlm nama kedai tu tp tamau amik risiko sbb umt manusia sgt la ramai dok beratoq nak pilih menatang utk dimakan, maka harus la mencari kedai lain memandangkan perut sgt la rancak bermain muzik....sempat lg aku gugel dlm gheta cari kedai hat sedap dan.....



resultnya adalah kedai ni.....rata2 ramai yg kata sedap n murah, kedai dia berdepan dgn golden palm tree gold cost sepang



antara pilihan menatang2 yg ada....ramai jugak yg kata menu plg best pepahat masak lada tp disebabkan aku peghak a.k.a jakun tak pernah mkn pepahat, so tak berani nak order




wajah2 kelaparan






org demam (aku ler tu) order ayaq nyok, aqil ayaq laici n en.khai mana reti order ayaq lain selain teh ais



kailan ikan masin



peberet aqil....sotong goreng tepung



tom yam campoq



siakap 3 rasa




plg best....ketam masak cili, wlpun pedaih bedenggung tp sedap!!aku nak order ketam blackpaper tp tadak





ni pun plg best....ikan pari bakaq, ayaq asam dia sedap!




penuh meja sampai tatau nak mkn yg mana 1



 
 org tamak selalu lupa diri.....punya sakan order hat tu hat ni last2 ketam masak cili tu tak terusik pun, terus minta bungkuih blk mkn kat hotel.....ratah ketam sambil tgok ABP kena lak dgn ayaq kopi panas, mmg terbaik la....




Ok la kedai wak lan tu mmg puas hati mkn, servis pun agak cpt....mkanan pun sedap n plg best harga dia....bg aku murah la, semua2 yg kami mkn kat atas tu hanya la rm90 saja, murah kan???


 

6 comments:

safiyyah osman said...

murah gila!nak ajak eli p la...::)

Ina Khairina said...

piya:
must try tau,piya dok dkt ja area tu syok la blh p mkn selalu

-oP_ida- said...

kak oiii...meleleh ayaqlior tgk siakap 3rs tuh....sdpnyaaaa

nnti bungkuih wak balik sini nah.

Ina Khairina said...

nida:
nti mai mkn nasi umh kak,kak masak siakap 3 rasa ni jamu nida okeh

Mimy Hamid said...

hamboi ina ratah ketam smbl tengok ABP..hebat laaaaaa

Pepel BoNda AmaNi said...

nanti kami nak try jugak la...nak bawak maktok p....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...