Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 25 May 2012

melawat menatang2 di zoo melaka

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Tuan tanah kebizian nak pindah, maka harus menghapdet secara ringkas n padat. Jom layan gambaq sambil aku cerita ceretet serba sikit.

sampai kat zoo lbh kurang koi 12tghari, mmg gigih sungguh la tgh panaih lit-lit nak p jengok menatang2.
harga masuk utk dewasa ialah rm10 n kanak2 yg berumoq 5-12thn dikenakan bayaran sebanyak rm5 ja.
kalu nak nek train tak silap harga rm3, kot je la sbb kami tak naik train pun....apa barang woii p zoo nek train, layan jln kaki la baru puaih nak berkenalan dgn menatang2 semua


layan je la budak sorg ni....dia lani mmg tgh gila kamera








bapak mithali ni, kesana kesini setia heret anak2.....senang bini dia nak berlenggang kangkong mcm org bujang
pasni "masak" la aku sorg ja yg kena jaga ank2, 2 minggu kena berpisah dgn en.khai nti....sob sob




amoi kecik ni punya berkenan dgn budak 2 ketoi sampai tamau ikut mak pak dia, punya gheyau nak ikut kami, sbg upah kita bg depa bergambaq bersama





otomen yg pakai jam agry bird




hamboiii kak jah....sopannya hg tidoq nooo!



aqil dan kure-kure










ok2 je la zoo melaka, tadak la best mana pun...best lg zoo negara n zoo taiping tp zoo melaka ni besaqnya oii, naik semput aku jln kaki....asal jumpa bangku ja duduk, asal duduk ja mesti jumpa bangku, muahaha....tp harap besaq je la menatang tak byk mana pun, byk sangkaq yg kosong. Tp sbbkan anak2 aku ni pencinta haiwan, layankan je la wlpun sthn tah bopa kali ulang bwk depa p zoo....tak hbs dgn zoo, soknya bwk depa p tmn rama2 lak, yg tu nti2 i stori ye maklom la i kebizian lani tgh berkemas2 nak berangkat pulang ptg ni.


p/s: pas pindah nti mybe xtvt pesbuk n blog akan jadi slow, 2 minggu aku akn dok kat kg pastu pindah blk kat umh sp. Kalu kat kg aku mmg jarang belek pesbuk n blog sbb sgt bz dgn mcm2 pojek, pojek masak2 n baking la selalunya. Kalu ada masa nti kta jumpa lg naaa.....







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...