Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 14 June 2012

YB burger~shah alam

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara

Ceghita terperam kisah pd minggu2 terakhir di shah alam ritu. Sbbkan frust tak dpt nak rasa burger bakaq, lalu memujuk hati utk menerai YB burger. Bukan Yang Berhormat ye tp Yazid Burger yg terletak di food court sek 7 shah alam (belakang unisel) dkt2 dgn kedai mee ketam.

Adalah disarankan pd sapa2 yg nak cuba YB burger ni, jgn pakai main terjah p kedai ja...seelok2nya buat tempahan awai, leh order dgn sms@email...kalu p kedai baru nak order sila la tahan utk memaki dlm hati sbb mmg akn berjanggut menunggu burger siap. Mcm aku ritu mmg sms siap2 order n  bgtau koi bopa nak p amik, cukup jam aku p amik ja tak yah nak beratoq menunggu.


 nahh....nindia YB burger yg super duper lazat


kasi close up sikit....aku order hat plg kecik n murah, tu pun kongsi mkn dgn en.khai sbb cpt muak, isi daging dia tebai gila
dia ada 3 pilihan saiz, yg aku amik ni saiz 250gm (RM10) leh mkn 1-2org, saiz 500gm (RM20) leh mkn 2-3org n saiz 1kg (RM40) leh mkn 3-4org. Yg saiz 1kg tu mmg besaq gila, saiz besaq pinggang mkn....takut lak aku tgok burger besaq mcm tu


 tgok la isi daging dia mmg tebai sungguh! tp seb baik masak elok tebai pun


ohh lupa nak habaq, cara2 nak order YB burger ni mcm ala2 nak order subway gak....kena pilih roti, pilih patty, pilih sos, sayoq n daging....leh gak kalu nak tambah cheese tp kena tambah duit la



Sapa2 nak order n try rasa YB burger ni leh ushar blog dia YB BURGER



4 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

fhewww mengiurkan...

kalau belah ni buger palin sedap kat BERTAM PUTRA.......mamat tuh buat memang sedapppppppppppppp

sampai menjilat kertas la..hahahha

tp kena bOOKing, kalau dak jenuh beratoq panjang sropa nak beli tiket wayang..hahahhaa

Rashidah Raja Ahmad said...

sedap ke kak? nini tak pena try pun lagi. hee. takut tengok.

Ina Khairina said...

nida:
jom nti bwk k.ina p try burger bertam putra tu

Ina Khairina said...

nini:
sedap la jugak,lbh kurang burger biasa ja tp spesel sbb daging dia buat sendiri...yg akak mkn ni ok lg,kalu tgok yg 1kg tu lg gerun,burger besar pinggan mkn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...