Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, 1 July 2012

toy's museum penang

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Kisah 2 minggu lps rasanya.....kami ke tanjung. Ehh ada yg tatau ke tanjung tu kat mana? Org penang sebut tanjung tu penang la yg sebelah pulau nu, gila lama tak sampai sini. Tujuan utama nak p pekena pasembor padang kota, last aku mkn pasembor situ masa tgh jaga arwah ayah sakit kat hosp penang dulu. Lama tu, sthn lbh dah...

Sbbkan gerak awai dr umh, gerak dr umh mak kat kg pas solat jumaat masih panas lg kalu nak lepak2 padang kota, kami singgah dulu umh mak menakan en.khai kat tanjung bungah p melawat pak lang yg tak bopa sihat. Otw blk tu bwk budak 2 ketoi masuk toy's museum kat area tanjung bungah gak.

Selalunya pun kami dok mai tanjung bungah ni sbb umh mak lang en.khai kat sini tp blh tak perasan langsung toy's museum ni. Mungkin sbb bangunan dia kecik ja tu yg selalu terlepas pandang, landmark dia senang ja dkt dgn hotel copthon orchid. Malas nak gebang byk2 layan gambaq je la.....




















Ok la dah sampai hajat nak masuk sini pasni tak masuk dah.....nak kata best tu, tak best pun sbb museum ni kecik ja....mcm tak berbaloi lak kena bayaq sampai rm10 sorang, aqil kena rm6, aqil selamat sbb bwh umoq. Pusing2 tak sampai 20min dah hbs! Tp yg penting ank2 suka....sampai mengamuk tamau blk, nak pusing lg! Ceghita pasembor tunggu di next entry....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...