Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, 12 August 2012

berbuka di pizza hut

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Khamis baru ni malaih masak lg, so ajak en.khai berbuka kat luaq. Sbbkan lama sgt tak mkn pizza, sejak pindah blk sp tak penah jejak pizza hut lg so decide nak p mkn kat village mall sbb yg tu ja yg terdekat dgn umh. Sampai sana dah koi 7 lbh, meja semua dah penuh....seb baik ada 1 je lg meja kosong....fuhh lega!


peberet sepanjang zaman



blueberry fizz yg nyaman....

 wahh tatau lak aku ada kids eat free ni, nampak sgt lama tak masuk pizza hut.....
kalu order lbh dr rm20 dpt la satu set free
so aku pilih set kidz chicken pineapple pizza, dpt sekali dgn ayaq soya

sian aqif....masih gagal nak buat peace
masih lg dgn peace 1 malaysia dia

hat ni hantu pizza
sebijik pizza hat kecik tu dia leh bantai hbs sorg dia



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...