Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 19 October 2012

Burger Boy

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Rambu-ramba hari jumaat diteruskan mlm tu untuk xtvt tgok wayang. Aku, bon, intan n  my kazen topet keluaq pas maghrib tp sblm tu gigih la mak ni tidoq kan ank dulu. Kalu tak tidoqkan aqif dulu, mau dia kelupoq nak ikut sekali. Gigih siang tu aku tak bg dia tidoq siang, so pas maghrib mmg dia dah pengsan. Adik kecik lg nak bwk, abang takpa la dah cerdik.....lgpun aku tak larat nak kepung dua-dua, dah la pak depa tadak! Husin pun nak ikut jugak tp mak tak bg bwk sbb takut dia tak selesa ka hapa....ye la dia mana besa pun tgok wayang, satgi gelap2 n bising dia tak berani lak.

Bon n topet nak tgok hantu kapcai, aku n intan ikut ja mana pun janji leh lepas gian nak tgok wayang kan....mula2 p pacific mall tp nan hado la hantu kapcai, so pederas lak p sunway carnival. Tp tadak gak hantu kapcai, pastu teringin nak tgok cite BAIT ada 3D tp impian tak tercapai gak sbb cite tu kategori 18PL, dah aku bwak aqil celah mana la leh masuk kan....pastu dan2 rasa menyesal bwk ank! hahaha.....mau tamau dah sampai situ terpaksa gak la layan cite aku terima nikahnya, dah tu ja cite yg ada pun....cite omputih semua kategori bkn utk tuntunan umum (U), budak2 tak leh masuk. Rasa menyesal bayaq rm36, aku asyik meguap ja dlm panggung tp seronok tgok gelagat aqil, kemain lg melayan tgok wayang....sekotak pop corn dia belasah sorg okeh! Org gelak dia pun gelak gak wlpun aku tau dia bkn paham pun apa yg dia gelak, haha....baik ja aqil dlm panggung sbb awai2 aku dah pesan, kalu dia buat perangai aku tamau bawak dia mai tgok wayang lg dah.

Hbs tgok wayang dekat2 koi 12mlm, mmg dah plan lps tgok wayang nak p mkn burger boy kat penanti. 1st time mkn burger ni, selalu dok tgok kwn2 ja post dlm fb. Sapa2 yg dok dekat tu aku sarankan p la try, mmg burger dia lain dr yg lain. Burger bakar kat kl nu pun kalah okeh! 1st mkn burger ada ikan bilis dlm tu.....dan harga dia blh dikategorikan murah sgt kalu nak dibandingkan dgn burger bakar. Kedai dia kalu mlm minggu mmg meja full la, masa kami sampai tu ada 1 je meja kosong....seb baik lg. Layanan n servis pun memuaskan. Koi 1 lbh baru gerak blk tp singgah seb jaya dulu, ke kfc drive thru sbb husin pesan nak mkn kfc. Sampai umh dekat2 koi 2pg, ni kalu en.khai tau ni jenuh aku nak menjawab......bini dia sakan merayap keluaq pg2 buta, dah la tinggai ank kat umh!


juling mata tgok menu dia....mcm2 jenis burger ada, burger biasa dan jugak yg luaq biasa. Yg luaq biasanya, ada burger arnab, rusa n burung unta. Lokasi kedai pun senang sgt nak cari, berdepan dgn balai polis n sek ren penanti.


wajah2 yg lapaq


bersama kekasih gelap, hakhakhaktuiii! ehh topet ni kazen aku kot....tp dulu masa baru2 kawin dgn en.khai ada sorg pompuan ni kol en.khai buat fitnah kata aku n topet ni bercinta! haha gila punya pompuan, aku ni dr kecik lg mmg rapat dgn topet, dah anggap dia mcm adik sendiri pun....dia pun selamba ja mkn tidoq kat umh aku, rajin tlg bwk arwah ayah p dialisis dulu.....nak bercinta pebendanya oiiii, agak2 la!


kami order yg ni, burger king special utk 4org mkn. Beza burger king biasa n special sbb ada tambahan 4kpg cheese+4eggs+mushroom selain dr daging burger la kan....harga rm27. Burger ni besaq pinggan, hampir2 nak penuh 1 talam, kalu burger bakar kat kl size ni harga dia mau rm40-50 ni


ni bahagian dlm burger. Mmg setiap burger didatangkan bersama kentang goreng ye


yg dlm pinggan tu lps dipotong 4 bahagian, besaq kan? mmg mengah nak hbskan.....ehh lupa nak habaq, masa dia mai hantaq burger tu jgn lupa minta sos tambahan ye


ni lak mlm esoknya. Mai lg burger boy sbb aku ketagihan sudah! Kali ni ajak topet jd driver sbb bon dah keja mlm tu, bawak mak n husin.


mlm ke-2 tu nak try burger lain lak, so order burger komtar. Harga rm10 sebiji....Pun sedap sgt!



1 comment:

Siti Shuhadah said...

shu selalu gak pi burger boy ni.. kak try order mushroom burger dia..sedap.. fav. shu selalu order..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...