Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 18 October 2012

makan-makan dgn family

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Aku ni jarang sgt la nak keluaq2 dgn family, bknnya apa....mak la susah nak tinggai tok sorg2 kat umh. Tok lumpuh, langsung tamau org lain jaga dia padahal mak tu cuma menantu dia ja sedangkan ank dia sendiri ada tp lepas tangan tamau lak suh jaga. Nak bwk mak keluaq mana2 mmg payah, sian kat mak asyik terperuk kat umh ja. Tp kadang2 aku paksa gak ajak mak keluaq, kadang2 aku kena gaduh dgn tok dulu kalu nak bwk mak keluaq.....hah sampai tera tu la!

Masa blk kg jumaat baru ni aku teringin sgt nak mkn hot plate kat care4 seberang jaya tp malas nak drive, so ajak la bon jd driver. Kebetulan mak n husin pun suka gak hot plate. Tak lupa ajak intan sekali. Mmg aku dah niat nak belanja semua mkn kat situ, tp bon bermurah hati lak nak bayaq semua. Ok la, siang tu bon belanja mlmnya aku lak belanja depa tgok wayang n mkn burger boy.



tima kasih tukang belanja
semoga makin murah rezeki nak kawin


1st time try samurai n zinger burger yg baru tu
dua-dua sedap tp aku plg suka samurai
hat ni mkn share-share


aku, mak n husin mkn hot plate
rasa puas sgt mkn....dah dekat 3thn kot tak mkn kat sini
dah byk tempat aku mkn hot plate, tp kat care4 seb jaya ni la plg sedap sekali



bon mkn mee goreng mamak, pun sedap sgt!
intan tak order apa, cuma rasa hat nu sikit hat ni sikit
takut baju pengantin tak muat katanya! hahaha


sekali sekala keluaq mcm ni mmg hepi sgt


intan n chik chin yg smart bergaya


seronok tgok mak ritu....senyum ja
kalu blh aku mmg nak bawak mak keluaq selalu mcm ni


muka klimaks puas dpt mkn hot plate


nalaaaa......hbs lincin!


mak kata dia mkn telan x lepaih sbb teringat tok kat umh
so beli bungkus utk tok
**nampak tangan kat belakang tu?tu la tok....dok terlentang atas pelantaq**


kemainnnnn tok layan samurai burger!



Mmg seronok sungguh la keluaq ramai2 mcm ni....mkn2, sembang2, gelak2. Kebetulan mlm tu bon tak keja (bon keja kat utusan@kosmo seb jaya) makin panjang lg la langkah aku, ajak dia p tgok wayang lak. Aku ajak mak join jugak tp jgn harap la mak mau, nak tinggai tok mlm2 kan....itu je la kisah mkn2 aku n family, jumaat ni kalu en.khai tak leh cuti gak wajib aku pederas blk kg lg! huahuahua.....










No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...