Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 25 October 2012

makan-makan di mcdota

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Mcdota?apa tu?tatau ehh?Mcdota ni sepupu kpd mcdonald's. Ehh sendiri tanya sendiri jwb?bodoh ni! kehkehkeh.....masih lg kisah jumaat lps, lepas puas mandi manda@titi hayun n shopping kat tg dawai, mlm tu terus dinner kat mcdota ni. Kedah ada mcdota, negeri ko ado?huahuahua....dush dush kasi penumbuk 2bijik!

Lama kot aku tak masuk mcdota ni, rasanya last mai sini masa sblm peknen kat aqil. Huh dah 4thn lbh tu....ada sbb pasai apa aku dah lama tak mkn kat mcdota ni, tp takyah la chegita kat sini nanti tadak sapa lak yg nak p mcdota lg. Tp sbbkan teringin sgt nak mkn mee hailam dia yg mabeles tu, ajak jugak en.khai singgah.


lokasi dia kat pekan sp, area jam besaq tu. Kat deretan kedai betoi2 belakang nasi kandar pelita.


byk jugak menu dia hat best2, harga pun murah


ada jugak ayam goreng ala2 kfc, blh tahan jugak sedap


aqil bz pilih menu


lagak gaya mcm la pandai baca


muka boring ni....10kali tanya mana eskrim dia tak sampai2 lg?


budak 2 ketoi pulun eskrim ni sampai tak pandang makanan lain dah


ayaq pilihan mem besaq jus nenas+susu.....pak encik minum jus tembikai


mee hailam....dulu sedap gila tp now dah kurang menyengat


kalu dah nama en.khai dia mana reti order makanan lain selain nasi goreng kampung





p/s: aku dah ada kat kg now, kpd semua yg nak blk kg tu berhati2 di jalan raya....SALAM AIDILADHA utk semua




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...