Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 9 November 2012

hari ini dlm sejarah

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara






Hari ni 9/11/12 genap usia aku 31thn....ohhh terasa tua di situ! Terima kasih Ya Allah masih membenarkan aku bernafas di muka bumi ini. Syukur alhamdulillah masih lg diberi kesempatan menyambut ulangtahun kelahiran sekali lg. Terima kasih kpd arwah ibu yg melahirkan aku, arwah ayah yg membesarkan aku, mak yg sanggup menumpangkan kasih sygnya kpdku, suami yg membahagiakan aku, ank2 yg sentiasa menghiburkanku.....dan kpd semua kwn2 yg menyinari hidupku. Terima kasih atas segala2nya.....




psssttt.....hadiah utk besday girl dah dpt dr last week lg, nti cheq ceghita naaa....dan mlm ni insyaallah aku dan keluarga kecilku akan bercuti ke tempat peberet kami utk sambut my besday.







2 comments:

mekchu said...

happy belated bithday :) ntah apa la prezen birthday girl dpt tu.. konpem best..

Zura@Iwan said...

hppy blated bday Ina....ala kita beza sthn je kan....pggey nama pn ok dh pe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...