Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 23 November 2012

sedihhhh.....


Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara



uwaaaaaaaaaa sedihnya.....nak cengita hari ke-2 di CH tp tak boleh masuk gambaq, exceed limit katanya. Herannya aku baru je lg kot berblog, tak sampai sthn pun lg tp xkan dah exceed limit? Org lain yg berkurun ada blog selamba ja blh letak gambaq byk2? Acaner  ni?? Aku lak jenis tak gheti nak berceghita kalu tadak gambaq....ayooooo.....harus la blog ni terperam n lama2 terkubur mcm tu ja. Aku ni dah la buta it, bab2 blog ni bkn pandai sgt...Sapa2 yg tau cara penyelesaian dia mcmana, please help me!!







2 comments:

hitomi lavender said...


Salam,saya pun tak tau nak tlg bgtau mcm mana tp mungkin boley try cara ni.sbb semlm ada jgk kwn blog yg ada masalah sama mcm ni..cuba la ya.saya copy paste dr kawan.boleh juga create email baru... ikut cara link ini :-
http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html :D

Ina Khairina said...

hitomi lavender :tq2...saya akn try nti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...