Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, 28 January 2013

berkelah di pantai miami@batu feringgi

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara



Hari sabtu, hari ke-2 nini n acik kat umh aku. Mmg awai2 lg dah plan hari ke-2 ni nak p picnic kat penang....semestinya kat pantai miami, batu feringgi. Sbb nini n acik teringin sgt nak naik feri n tgok keindahan pantai di penang. Tp en.khai tak leh nak join sbb sabtu dia keja, so aku ajak bon la jd drebar sbb aku tak cekap jln penang. Utk elak sebarang kontroversi, ajak la jugak intan sekali. Mula tu nak bwk mak n usin jugak tp mak mcm berat hati nak ikut sbb kami byk lg plan lain pastu, takut blk lewat kesian lak nak tinggai tok lama2....lgpun ada kenduri dlm kg hari tu, so mak n usin tak mau join. Mlm tu aku dah siap2 perap ayam utk buat bbq.



harus menggedik atas feri....jgn kata tetamu dr kl yg jakun, org penang sendiri pun sama naik kejakunan! huahuahua....



adik n abg bersama maksu intan



abg kacau daun ja maksu n paksu nak mesra2, haha



yehaaaaaa......dah sampai baru feringgi



byk gila makanan.....ada laksa



rojak n kopok2.....



nasi n lauk pauk....



sementara tunggu paksu bakaq ayam....layan laksa dulu



dan jugak rojak



kesian paksu kena dera bakaq ayam



paksu buat keja loqlaq....habis terpelanting ayam 2-3 ketoi atas pasiaq


abaikan ayam yg rentung ittew....rentung2 pun hbs licin



yuna tersesat sampai batu feringgi....hehe
dah kat pantai haruslah amik mood main2 gitar....kennnn


otomen ada di mana2


suka sgt la budak2 ni aku biaq depa bebas dok main pasiaq.....
takpa, sekali sekala kita bg can


hah tgok....mmg bz sungguh depa dok buat keja



lawa gila pantai miami....lama tak mai lepak2 sini


kena paksa dgn mama bergambaq tgh panaih lit-lit


mama muka sedih ja laki tak leh join....ehh sedih ke suka? haha



gambaq last seblm bergerak ke destinasi seterusnya.....kemana? TUNGGU........










3 comments:

aini hazrina said...

awat x mandi?
si aisyah pantang tgk ayaq laut..nak mandi dan2...heheh

Ina Khairina said...

kami semua x bwk baju,kalu mandi pakai xleh p tempat len pulak la...

budak 2 ketoi mmg kelupoq nak mandi pun tp dah xdak baju,haha

geraugebang said...

syioknya berkelah...waktu berkelah mesti lapor sakan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...