Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 3 January 2013

burger bakar di sp

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Aku tatau pun kat sp ni ada bege bakaq. My bff, nomi ritu masa mai umah dok cite dia p mkn bege bakaq baru buka kat sp. Makanya ahad baru ni mengagau la kami laki bini mencari lokasi kedai bege ni. Tak susah pun nak cari, dekat2 area umh kami jugak. Berdepan dgn IPD sg petani.


gerai kecik ja tepi jln. Ni snap gambaq dlm keta ja, en.khai yg turun p beli.


bila blk umh buka....alahaiii tak mcm bege bakaq yg besa aku mkn kat kl dulu pun. Hat ni lbh kurang bege besa ja, wlpun daging buat sendiri tp tak tebai pun...


Rasa pun tak ubah mcm bege besa tu ja. Tadak apa yg special pun, patut la org tak ghamai kat kedai tu.


huhu tgok pun tak menyelerakan....sebijik rm6




Dah rasa bege bakaq kat sp ni tp tetap la tak leh lawan beger bakaq shah alam. Tp byk2 bege yg penah aku mkn, burger boy tetap bertahta di hati. Haisshh dan2 teringin nak mkn burger boy, ok esok blk kg leh singgah mkn.












5 comments:

che_puang hafiza said...

Nak ikot p makan beger boy!

-cinta soFiaSafiya- said...

beger boy bez...ada ikan bilih :)

Zura@Iwan said...

owhhh...nmpk mcm beger biasa je la..

sukatikulah said...

pernah try burger kt taman sri wang? betul2 depan petronas tmn sri wang. bagi aku burger dia antara yg paling sedap la. baru lagi budak tu bukak. cara dia buat pun x sama mcm burger lain.. sayur dia x pakai kobis n lobak (aku x suka burger letak kobis n lobak, spoil the taste) dia pakai lettuce n tomato. n sos dia pon x mcm yg lain la.. mmg aku rekemen la. cuma mungkin sebab kurang promosi kot, x ramai org sgt kt stall dia. membe2 aku try ada yg kata rasa mcm burger mc.d, kfc. tp aku rasa mmg sedap la.. sronok aku tgk budak tu muda2 gigih bniaga, saja la nk tlg up biz org melayu kita.

taufiQ said...

Don Burger Bakar sudah dibuka..kt Bandar Laguna Merbok. boleh visit www.facebook.com/DonBLM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...