Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 17 January 2013

GEDIK SANTAI@TELUK MOLEK

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Sabtu baru ni masa kat kg mak ajak teman dia p kenduri kat pokok sena, umh kwn baik arwah ayah. Alang2 dah bwk mak p kenduri, aku angkut sekali bala tentera yg lain sbb dah plan lps kenduri tu nak p rambu ramba di teluk molek a.k.a pantai robina. Kesian lak kat aqil n aqif, sejak2 abah depa bz n tak penah cuti ni dah jarang sgt nak jln2 time weekend. Tadak apa sgt pun nak ceghita, layan gambaq sudah......



wajib la ada aksi photogedik ghamai2


 bersama insan yg byk berjasa pd aku....membesaqkan aku sampai besaq lebaq dgn penuh keikhlasan....tima kasih mak!sayang mak sgt2....


 mak bersama anak montel dan bakal menantu. Tak sabaq nak tunggu intan jd adik ipaq, bertambah la ahli keluarga pompuan dlm family....kalu dak sblm ni hanya aku dgn mak yg geng pompuannya


 Dgn kupu2 yg plg disayangi, muda lg tp dah ada ank 2org. Dr kecik aku dgn dia, dah mcm adik sendiri dah. Masa dia kecik2 dulu aku n mak yg jaga dia sbb mak dia a.k.a maksu beranak kerap, tiap2 thn dpt ank so mak kesian tlg jagakan si ajat ni. Tiap kali aku blk kg mesti ajat pun dok berkampung gak kat umh mak dr pg sampai ke ptg. Anak2 dia pun rapat dgn aku, depa panggil aku mama n ank2 aku panggil ajat ibu.


 A kuasa 3....aqil, aqif n aidil


 si aqif dgn aksi gediknya


 kemain gheyeh lg minah sorg tu....


best dpt lepak2 bwh pokok tgok ayaq laut dgn angin mendayu2 sambil pekena kopok lekor n rojak buah






3 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

muka ajat tuh comeL sangattt......

MiYOKO SuKi said...

lm tk p pntai robina nii....meriah sggh famili k.ina.. :)

lieyalatif said...

bestnye kak dpt lepak tepi pantai gini....sah2 tapau kopok leko ke goreng pisang ke pastu lepak2 santai tepi pantai heheehehe...best..best....

kak kerepek ngaku tu dari buah ngaku...buat tu time nak chinese new year jek ade....akak try google buah ngaku atau arrowhead....nanti ade care2 nak buat kepek jugak...sedap ...kalah kepek ubi hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...