Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 11 January 2013

rezeki di malam hari

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Bulan lps en.khai dpt projek renovate umh costumer guna lesen dia tp sbb dia lani tgh kalut dgn projek company buat hosp specialist dia tak sempat nak handle projek renovate tu lalu dia sub semua keja2 renovate tu kat sorg indon ni. Indon ni mmg keja dgn en.khai lama dah. Maka baru ni selesai la sudah projek renovate umh tu. Dan dgn berbesaq hatinya, konon2 nak berterima kasih la sbb en.khai dah bg keja n dah tlg dia, indon ni bermurah hati nak belanja mkn kami sekeluarga.

Bertempat di restoran ikan bakaq Marina kat laguna merbok, perjumpaan di atoq jam 8mlm. Indon tu bawak bini n adik dia 2org. Sblm ni aku mmg dah kenal dgn bini dia sbb selalu dok ikut en.khai turun site. Bini dia buka kantin kat dlm kongsi, mmg selalu aku lepak sembang2 dgn dia kat kantin tu.



 sblm kuaq dinner mlm tu sempat lg singgah kat Cmart@amanjaya mall beli brg2 dapoq


 maghrib siap2 kat Cmart pastu lepak kat luaq sblm gerak ke restoran. Bersih ja kawasan luaq Cmart ni, ada bangku n lampu2


 tima kasih si baju oren tukang belanja


 kami order siakap 3 rasa, tomyam campoq, kailan ikan masin, teloq dadar 3 rasa n satey.


 aku n family mkn 1 set, indon tu 1 set....gila kenyang termengah2. Satey tu tak usik pun sbb perut dah penuh, last2 bungkus bwk blk kat budak2 ni


 bini si indon merangkap kwn aku kat site, gila ramah pompuan ni


nalaaa punya besaq ikan dia, aku n en.khai sampai terkulat2 nak hsbkan



Keseluruhan mkn kat sini mmg puas hati la, tambah lg mkn free kan...muahaha. Makanan semua sedap2 n yg penting servis dia cepat. Jumlah semua aku tak tau la bopa sbb bukan en.khai yg bayaq tp ikut menu yg kami amik, 1set tu rm40(utk 3-4org mkn)....indon tu amik 2 set, nasi goreng udang utk bini dia, jus tembikai 1 jag, kopi ais n sirap bandung....ada dlm rm100 kot, ke tak sampai. En.khai mmg hantu makanan thai mcm ni, kalu mkn ikan bakaq mmg set tu la yg dia order. Lps ni restoran ni blh la jd salah 1 restoran pilihan kami kalau nak mkn ikan bakaq.














No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...