Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 18 January 2013

SUP GEAR BOX ABG DET

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Sejak pindah blk dok sp ni aku perasan byk sgt kedai mkn kat lot 88 tu. Sblm ni dah penah try nasi ayam tat kat situ masa bln posa ritu. Baru ni try pulak sup gear box abg det. Berdasarkan nama kedai, aku ingatkan kedai tu hanya ada sup gear box je la rupa2nya mcm2 lg sup dok ada. Kebetulan en.khai tak bopa sihat mlm tu, tekak dia teringin nak mkn sup n bila suap ja sup masuk mulut.....tak hbs2 dia puji sedap. Kalu dah laki aku puji sedap, percaya la mmg sedap....sbb dia bangsa yg susah nak puji masakan org termasuk masakan bini sendiri, sentap cheq tau!


nindia kedai dia....kalu turun heway sp selatan amik kiri akan jumpa kedai ni kat deretan kedai lot 88 belah kanan.


mcm besa....sementara nak tunggu makanan sampai, layankan dulu aksi gegeh ank beranak


sbbkan aku mkn kat luaq, tadak la malu sgt nak snap2 gambaq


en.khai dgn aqil n aqif mkn nasi+sup campoq+teloq dadar.....laki cheq mmg tak makan gear box, geli katanya tgok lembik2


mem besaq order bihun sup campoq.....kalu aku mkn nasi mmg wajib dah aku order gear box tp saja tak mau mkn nasi....lani mmg jarang sgt dah aku mkn nasi tp tetap tak kurus2 gak, kahhhhhh!


sup campoq en.khai....mmg byk sgt isi dia boh, 3 beranak mkn pun tak hbs


gambaq ni aqil yg paksa mama dia tangkap, katanya suh tunjuk kat kwn mama abg tgh mkn....apa2 je la abg weh!

hat ni pun wajib boh gak utk berlaku adil



Pssstttt....3hari ni cheq bz sikit, ada tetamu special mai dr kl bermalam di umh cheq. Awai pg tadi depa sampai. Plannya nak bwk tetamu berjalan puas2 pusing sp n penang, jd pemandu pelancong la cheq....ekekeke.









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...