Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 8 February 2013

Cincin Baru

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Baru ni masa bwk mak shopping baju, saja la mak ajak aku singgah kedai emas nak survey2 cincin kawin kat intan. Masa dok tgok2 tu, hati terbekenan lak kat 1 cincin ni. Mmg dah lama pun teringin nak tukaq cincin. Tumpang emas masih murah ni, moh la kita beli baru.


 cincin lama....ni cincin tunang sebenaqnya, dah ketat n aku dah boring pakai cincin batu sbb tu nak tukaq cincin baru. Rugi ja beli cincin batu ni dulu, nak tolak mmg tadak harga.....murah sgt depa amik.


 kali ni amik cincin emas 916. Kalu cincin batu depa ikat emas 750 ja, sbb tu bila tolak tadak harga


tudiaaa....tudiaaa cincin baru! Di mata aku, mmg cantik sgt cincin ni. Nampak mcm cincin batu jugak tp sebenaqnya bukan....dia buat ala2 bunga kerawang campoq emas putih. Wlaupun kecik tp harga boleh tahan jugak sbb tebai, berpeluh jugak time nak bayaq tu**abaikan jari tembun ku ittew**




Selamat bercuti kpd semua.....sempena cuti CNY ni, blog ni jugak bercuti 4-5hari sbb tuan tanah nak p holiday....berkejaran di pasiran pantai **mcm la larat sgt nak berkejaran kennnn**.....haha






3 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

syoknyaaa dapat blink-blink......
weh kak hang nak p pantai manaa???
pantai robina ka...hihihihih

br nak plan together ghaya cina ni.kehkehkeh

Siti Shuhadah said...

waaa...cincin baruu...best2..:)

lieyalatif said...

hamboi kak....berbling2 hah bijik mata aku tgk cincin ko kak heheheeheh...cantik2...suke pilihan akak.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...