Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 7 March 2013

Aneka Kuih Muih

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Wahhh title dah mcm nama buku resepi, haha. Tak aci kan kalu dah tayang dessert kena la tayang cucoq a.k.a kuih muih pulak. Jom usha cucoq apa ada kat sini, mcm biasa resepi blh cari bawah lebel mcm2 resepi.




 kalu sapa selalu masuk blog ni mmg tak sah la kalu tak jumpa karipap pusing kat sini. aku dgn karipap pusing mmg tak boleh dipisahkan, kahhhhhh!



 best buat pizza homemade ni....topping ikut suka kita la nak boh apa



 pau daging.....guna lebihan inti karipap saja



 apam gula hangus



 murtabak mini.....jugak guna lebihan inti karipap. Nampak tak motif dia? tak baik membazir inti yg lbh tu **padahal malas nak buat inti lain**



 gadis ayu....ehhh silap, puteri ayu



 donut gebu segebu tuan dia



 apam pisang



 sardin rock n roll



 cucoq badak ubi



  kuih kapai terbang a.k.a kuih tiram



cucoq bawang



 popia goreng



 cucoq badak pisang....lg sedap dr cucoq badak ubi!



 pau bunga rose.....i like pink!



 samosa



kuih seri muka



sosej roll bercheese








3 comments:

lieyalatif said...

Fuhhhh mmg hebat skill ko di dapur kak!!!

Ye ye lieya ingaz entry akak pasal karipap pusing tuh....tingin nak buat tp mcm payah je heheheeh (dasar pemalas kan lieya ni kak)

Raihanah said...

isk isk...
merembes air liur..inti karipap ada lg kad dlm peti ais..
nak buat la....

Mimy Hamid said...

apa kes tayang kuih ni oi...lagi karipap pusing tu ...hang saja kann...gupp telan air liur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...