Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, 18 March 2013

Menu Hari Ni....


Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Hoiii gila tatau nak update apa dah lani....sbb tadak ceghita apa pun nak gebang2, lani jarang dah kuaq jln2 sbb laki cheq teramat la sibuk nak menyiapkan Amanjaya Specialist Hospital dia tu, katanya takut nti ramai yg tak sempat nak beranak kat situ....hampeh! Ehhh laki cheq bukan doktot naaa....dia cuma buruh kasaq ja. Kena cpt2 siapkan projek hospital tu takut delay nti kena denda.

Sbb tatau nak ceghita apa, kira aci la nooo aku tayang menu hari ni. Biaq la menu bodo2 pun janji blog ni tak bersawang.



 menu hari ni 18/3/13



 sayoq bayam+tomato....dlm umh ni aku sorg ja yg mkn sayoq. Ank2 n bapak dia mmg tak mkn. Awat tatau lani aku suka sgt mkn bayam, penah baca dlm majalah PA&MA dulu, kalu nak ank comel n putih rajin2 la mkn bayam.



 teloq bodo pun nak tayang jugak....pedulik! Boh cabai melaka+bawang byk2, perghhh wangi gila bau dia.



 ayam masak kicap....kononnya menu ni utk budak 2 ketoi tp tadak makna aihhh, nasi goreng gelap jugak yg depa mintak!



sambai ikan bilih peberet laki cheq. En.khai ni senang ja nak bela dia, buat sambai tumis hari2 pun takpa.






SEKIAN.










5 comments:

nylezz said...

Hari2 saya tunggu Ina update blog :)
silence reader

ina khairina said...

nylezz : ye ke....makasih nooo setia menunggu,hihi....tp tu la tadak benda sgt pun nak update

nylezz said...

suke bace Ina masak2 n jalan2..

Azian Elias said...

salam kenal..


tetiba terliuq lah.. esp masak kicap n bayam tu.. i suka..

ina khairina said...

Azian elias : makasih ye dtg jenguk sini....salam perkenalan jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...