Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, 4 March 2013

Setahun Telah Berlalu.....

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara



2/3/13 baru2 ni genap la usia SINAR KASIH KHAIRINA. Asalnya dr reader blog terus menjadi blogger sendu. Mcm tak percaya dr suka2 terus jd kesukaan skrg ni. Follower aku mmg tak ghamai sbb aku bukan jenis masuk blog org bgtau aku dah follow dia pastu drop komen suh follow blog aku blk......ohhh ghasa sgt malu wei kalu buat mcm tu, mcm paksa org follow blog kita lak padahal blm tentu lg org suka ka dak nak baca. Follower ribu2 pun tak guna jugak kalu depa haram tak baca pun blog kita, hewhewhew. Tima kasih kpd adik2 aku, shu n nida sbb byk tolong benda yg aku tatau berkaitan dunia blog ni.

Wlpun blog ni hanya blog sendu n byk merapu merepek tp pageview blh tahan gak. Dlm masa setahun kira ghamai la jugak org yg besa menyinggah di sini, dah lbh dr 65ribu org. Tima kasih diucapkan. Ghasa malu n segan lak bila org baca kemerapuan aku tp takpa....blog aku bersih dr umpatan mahupun makian mahupun carutan ye....hewhewhew lg.

Teringat sthn dulu, aku suka baca blog org....teringin nak ada blog sendiri tp tak gheti nak buat. Sampai la satu hari tu aku saja gatai dok godek2 maka lahir lah sinar kasih khairina ni. Nama blog pun pakai main hentam ja, tetiba terlintas nak letak nama tu. Gabungan nama en.khai n aku. Blog pun hanya berkisar ttg kehidupan aku seharian bersama suami n anak2. Lps tu share serba sikit resepi masakan yg aku penah buat. Tu je la pun, mybe agak memboringkan pd org len. Tp tak kisah, blog ni umpama diari aku, segala kenangan2 aku simpan kat sini utk rujukan bila dah tua nanti ataupun utk tatapan ank2 bila aku dah tadak nanti.

Aku tak penah ghasa nak glemer pemes ke hapa bila buat blog ni. Pemes pedia oiii bukan retis pun, takat org baca n berlalu pergi ja. Tak tinggai kesan apa2 pun. Lain la kalu berblog dgn tujuan nak cari kontrabasi utk menjadikan pageview sejuta sehari.....oppsss! Kalu tadak ceghita mmg aku biaq blog sunyi sepi ja, tadak la aku ghajin dok p sekodeng blog org pastu rasa tak puas hati blk merempan kat blog sendiri mengata org nu keji org ni....no no no tak baik mcm tu.











4 comments:

ZalinZalina said...

Sama la dengan kak ina...suka follow blog org tapi kalau org tu tak follow balik pun takpe...saja suka2 je ka...suka lak ayat yang last tu...no no no tak baik camtu..he he..

-cinta soFiaSafiya- said...

hahahhahah MAKAN DALAM kak oiiii :)

xpa,kita bukan ketagih publisiti pun.....xdak sapa nak singgah pun xpa......janji happy kannnnnnnnnn

bloq kak bestt pa, :) janji xsyok sendiri..hehehehehheheheheh

haslizalizz said...

salam...berblog ni best jugakkan...kekadang boring2 boleh la layan blog...

Mimy Hamid said...

dari blog kita kenal...appreciate beb..ingat lagi memula jumpa hang aku ingat hang wanita ayu..aku malu hahaha..sekali sama je..muahh..sayang ko beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...