Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 18 April 2013

Bila Abg Umaq Masuk Dapoq

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara


Hoiii apa ni sejak dua menjak ni kemain melampau lg tahap kemalasan kak ton nak update blog. Asal buka ja blog, baru nak taip ja terus close blk. Byk ceghita nak gebang kat sini tp mood nak berceghita tu yelek! 

Bila tah time aku tak sihat ritu, en.khai dgn rela hati mengofferkan diri nak masuk dapoq buat nasi goreng. Gila bangga kak ton wei, 6thn dah kawin baru ni pestime en.khai a.k.a abg umaq buat nasi goreng. Sblm ni kak ton besa jugak mkn ayaq tangan abag umaq tp takat megi je la dia mampu buat pun.



 sian en.khai tak pasai2 kena jd abg umaq pulak. Ehh haruslah kan, bini kak ton laki kena jd abg umaq la. Harap2 tadak sapa yg bernanah mata tgok abg umaq kak ton seksi kemain kat dapoq. Amboii bang umaq, perut dah sama saiz kak ton dah ni. Baguih, tu tandanya kak ton pandai jaga...hakhakhak.



Tarrrraa....siap dah nasi goreng abg umaq. Nama menu ni, nasi goreng 1 jam pasainya abg umaq masuk dapoq koi 9 tp koi 10 baru siap masak. Amboii buat nasi goreng je kot, kalu kak ton suh buat siakap 3 rasa tah2 3 hari baru siap kot? Kak ton rasa semulut, sedap....bau dia kemain wangi lg,gabungan bawang putih+cili padi, pandai laki kak ton masak. Tp abg umaq berkali2 kata tak sedap, dok puji kak tok masak sedap lg....elehhh mcm kak ton tatau trik dia tu, saja tamau mengaku dia boleh masak takut nanti2 kak ton suh dia masak lg....motif sgt!











5 comments:

lieyalatif said...

hahahaah...motif sangat!!!

terra la laki hang kak ton oiiii...laki ceq reti buat nasi goreng telur jek kotttt heheeheheheeh...

akak apepun lieya teliur gak tgk nasi goreng tu kak....

Tijah said...

Ok la tu 6 taun. Aku dah 11 taun megi pun xpenah org tlg masakkan lagik. Huwaaa!

nylezz said...

Ina.. P mana lama menyepi nieh?

MiYOKO SuKi said...

tera nya abg umaq masak....

terliur gk tgk niii....ns goreng yg simple2 cmni br meletup kannn...

Siti Shuhadah said...

farid kamil cik embun pon pandai buat nasik goreng..kalah cik embun tau.. tanya dia wat camna dia xmau bagitau... tp, bagoih gak dia x gtau..leh merap soh buat lg...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...